Wat doen wij voor ouders

RondomLeren 7489069 scaled Remedial Teaching Hilversum 300x200 Wat doen wij voor oudersAls ouder wilt u het beste voor uw kind zodat het zo goed mogelijk is voorbereid op de toekomst. Kinderen ontwikkelen zich op hun eigen manier, naar eigen vermogen, op eigen tempo. Soms is er net iets meer tijd of aandacht nodig om de ontwikkeling van een kind optimaal te ondersteunen.

RondomLeren biedt leerlingen in het (speciaal) PO en VO professionele ondersteuning door middel van remedial teaching en/of gerichte trainingen op onze praktijk, op schoollocaties en online middels videobellen. Uw kind staat centraal tijdens onze begeleidingen. Met elkaar gaan we de samenwerking aan en samen gaan we op zoek naar wat uw kind echt nodig heeft om te groeien, startpunt hierin zijn altijd de kwaliteiten en talenten van uw kind. Dit leidt tot betere leerprestaties en leerplezier.

Basisschool

RondomLeren 8923040 scaled Remedial Teaching Hilversum 300x200 Wat doen wij voor oudersRondomLeren doet onderzoek en geeft gespecialiseerde leerbegeleiding bij alle schoolse vakken zoals technisch lezen en spelling en dyslexie, begrijpend lezen en rekenen en dyscalculie. Ook bieden wij gespecialiseerde gedragsbegeleiding en begeleiden wij uw kind in het ontwikkelen en versterken van zelfregulerend leren. Wij kijken samen met u wat uw kind nodig heeft. U kent uw kind het allerbest. Hierover vindt u meer informatie bij de werkwijze.

Middelbare school

RondomLeren 4145349 scaled Remedial Teaching Hilversum 200x300 Wat doen wij voor oudersDe middelbare school is een uitdagende levensfase in het leven van uw kind. Op school maakt hij of zij kennis met nieuwe vakken, docenten en veel leer- en huiswerk. Ook maakt uw kind een enorme groeispurt op sociaal en emotioneel vlak door. Het is heel normaal als dit niet geheel vloeiend verloopt. Belangrijk voor het schoolsucces op de middelbare school is het ontwikkelen van leerstrategieën en studievaardigheden. RondomLeren begeleidt uw kind bij dit proces van het leren leren. Ook bieden wij remedial teaching bij leer- en gedragsproblemen zoals bijvoorbeeld dyslexie, dyscalculie, AD(H)D, ASS en faalangst.

Hier vindt u onze diensten voor ouders.

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.