Vacatures:

Remedial Teacher MSEN/Orthopedagoog  (Freelance)

RondomLeren B.V. is op zoek naar een enthousiaste, gekwalificeerde Remedial Teacher M SEN/Orthopedagoog.

Pedagoog/Remedial Teacher MSEN

RondomLeren B.V. is op zoek naar een enthousiaste pedagoog met afgeronde PABO en master MSEN of de intentie deze te behalen.

Kindercoach/Gedrag specialist

RondomLeren B.V. is op zoek naar een enthousiaste kindercoach/gedragsspecialist.

Psycholoog (in opleiding)

RondomLeren B.V. is op zoek naar een enthousiaste Psycholoog.

RondomLeren is een praktijk voor Remedial Teaching voor leerlingen met leer- en psychosociale problematieken in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs. De kracht van RondomLeren ligt in onze diagnostiek en begeleidingen. Naast resultaat gerichte doelen richten wij ons op het ontwikkelen van proces- en zelfregulering van de leerlingen. Hierbij is de samenwerking met alle betrokkenen rond de leerling van essentieel belang. Naast particuliere Remedial Teaching biedt RondomLeren interventie vanuit schoolarrangementen of middels een persoonsgebonden budget (PGB). Tevens biedt RondomLeren diverse trainingen o.a. op gebied van werkgeheugen, leerstrategieën, faalangst reductie en psycho-educatie.

We zijn een innovatief hecht team en we ontwikkelen eigen trainingen en methodieken voor onze interventies. Ook bieden wij trainingen en supervisie aan leerkrachten en docenten in het PO en VO.

Wij vragen een professional die plezier ervaart in het werken met leerlingen van de basisschool en de middelbare school en vervolgonderwijs en goed contact kan houden met school en ouders. Iemand die flexibel is en zich kan aanpassen naar de leerbehoeften van een leerling.

Wij bieden een leuke en interessante werkplek met veel leer- en doorgroeimogelijkheden binnen onze praktijk. Dit kan in vast dienstverband of als freelancer.

Voor meer informatie neem contact op met:

Jet Streutker
06-15577159
www.rondomleren.nl

Mail sollicitatiebrief en CV middels deze link.

Open sollicitaties

Ben jij een ervaren leerkracht of HBO/WO student die graag samen met ons team kinderen wil versterken in hun leertraject?
Dan ben je van harte welkom om een open sollicitatie te sturen!
Mail sollicitatiebrief en CV middels deze link.

 

Een eigen praktijk en toch samenwerken met RondomLeren?

Wij bieden de mogelijkheid aan om op franchise basis met onze professionele ondersteuning en formule een eigen praktijk op te zetten.
Klik hier voor meer informatie.

Neem contact met ons op middels onderstaand contactformulier:

3 + 5 =

Vaak gestelde vragen

%name Vacatures

%name Vacatures

%name Vacatures

%name Vacatures

%name Vacatures

Rondomleren flitskaarten

%name Vacatures