Vacatures:

Remedial Teacher MSEN/Orthopedagoog (Freelance)

RondomLeren B.V. is op zoek naar een enthousiaste, gekwalificeerde Remedial Teacher M SEN/Orthopedagoog.

RondomLeren is een praktijk voor Remedial Teaching voor leerlingen met leer- en psychosociale problematieken in het (speciaal) basis- en voortgezet onderwijs. De kracht van RondomLeren ligt in onze diagnostiek en begeleidingen. Naast resultaat gerichte doelen richten wij ons op het ontwikkelen van proces- en zelfregulering van de leerlingen. Hierbij is de samenwerking met alle betrokkenen rond de leerling van essentieel belang. Naast particuliere Remedial Teaching biedt RondomLeren interventie vanuit schoolarrangementen of middels een persoonsgebonden budget (PGB). Tevens biedt RondomLeren diverse trainingen o.a. op gebied van werkgeheugen, leerstrategieën, faalangst reductie en psycho-educatie.

We zijn een innovatief hecht team en we ontwikkelen eigen trainingen en methodieken voor onze interventies. Ook bieden wij trainingen en supervisie aan leerkrachten en docenten in het PO en VO.

Wij vragen een professional die plezier ervaart in het werken met leerlingen van de basisschool en de middelbare school en vervolgonderwijs en goed contact kan houden met school en ouders. Iemand die flexibel is en zich kan aanpassen naar de leerbehoeften van een leerling.

Wij bieden een leuke en interessante werkplek met veel leer- en doorgroeimogelijkheden binnen onze praktijk. Dit kan in vast dienstverband of als freelancer.

Voor meer informatie neem contact op met:

Jet Streutker
06-15577159
www.rondomleren.nl

 

Mail sollicitatiebrief en CV middels deze link.

 

Neem contact met ons op middels onderstaand contactformulier:

9 + 12 =

Jet Streutker
jet@rondomleren.nl
Tel. 06-15577159

Adres praktijk:
Utrechtseweg 8
1213 TS
Hilversum

Vaak gestelde vragen

RondomLeren veel gestelde vragen fotoklein Remedial Teaching Hilversum - Vacatures

RondomLeren voor ouders2 scaled RondomLeren - Vacatures

RondomLeren voor scholen2 scaled RondomLeren - Vacatures

Rondomleren flitskaarten

RondomLeren kaarten rl met prijs scaled e1579688312777 Remedial Teaching Hilversum - Vacatures