Pascale de Wit

Na het behalen van mijn bachelordiploma Pedagogiek, was ik overtuigd me in te willen zetten voor kinderen met specifieke onderwijsbehoeften. Ik heb door mijn 11 jaar werkervaring als pedagoog op een autismebehandelcentrum, veel ervaring mogen opdoen in het stimuleren van de ontwikkeling van kinderen met uitdagende hulpvragen (ASS, ADD, ADHD, TOS, Dyspraxie).

Het op gelijkwaardige wijze samenwerken met ouders, docenten en betrokken professionals ervaar ik als zeer waardevol voor het ontwikkelproces van het kind, en zal een belangrijke plek binnen mijn begeleiding krijgen. Een kritische positieve attitude en het kunnen zien van mogelijkheden en aanwezige krachtbronnen bij het kind kenmerken mij als pedagoog.
Onlangs ben ik gestart aan de Master Educational Needs aan de Hogeschool Utrecht en zal binnen de praktijk van RondomLeren opgeleid worden tot Remedial Teacher. Ik verheug me op de betekenisvolle leerzame momenten met de kinderen, waarin ik me actief zal inzetten voor het leveren van een waardevolle bijdrage aan de ontwikkeling van een diversiteit aan kinderen.

RondomLeren pascale scaled Remedial Teaching Hilversum - Pascale de Wit