De cursus Snel Leren = Leuk Leren gaat op 2 september van start!

Voor veel kinderen is de overgang van de basisschool naar de middelbare school een spannend moment, zeg maar gerust een sprong in het diepe. Onze cursus Snel Leren = Leuk Leren is er op gericht om uw kind goed voor te bereiden en te begeleiden met deze nieuwe stap.

Tijdens deze cursus krijgt uw kind meer grip op het huiswerk door dit goed te leren plannen en organiseren. Daarnaast krijgt uw kind inzicht in zijn of haar manier van leren en technieken om deze toe te passen.

Meer leren in minder tijd en tóch beter onthouden, wie wil dat niet?

Dankzij de cursus Snel Leren = Leuk Leren leert uw kind 2 tot 3x sneller lezen, samenvatten met behulp van mindmappen, plannen en organiseren van het huiswerk en beter onthouden dankzij geheugentechnieken.

RondomLeren 1656923624380 RondomLeren 272x300 Snel Leren = Leuk Leren start 2 september!Deze vragen worden tijdens de cursus beantwoord:

  • Hoe pak ik het beste mijn huiswerk aan?
  • Hoe bouw ik het leren voor een proefwerk of tentamen op?
  • Hoe leer ik sneller lezen en tegelijkertijd beter onthouden?
  • Hoe kan ik hetgeen ik leer, langer onthouden?
  • Hoe maak ik leren leuker!

Voor middelbare scholieren tussen 11-18 jaar

De cursus  is geschikt voor leerlingen van middelbare scholen tussen de 11 en 18 jaar, zowel van VMBO TL als Havo en VWO. Ook voor leerlingen met dyslexie is de cursus uitstekend geschikt.
De cursusduur is 6 weken lang, elke week 1 uur les.

Voor reservering, informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.

rondomleren snel leren leuk leren start 2 september remedial teaching hilversum 3 1024x683 Snel Leren = Leuk Leren start 2 september!