RondomLeren Talent Campus gaat begin september van start

pexels norma mortenson 8457432 200x300 RondomLeren Talent Campus gaat begin september van startIn september 2024 gaat RondomLeren van start met de Talent Campus, een speciale groepstraining van 12 wekelijkse bijeenkomsten die volledig gericht is op het verbeteren van de reken- en begrijpend leesvaardigheden voor kinderen uit groep 6 en 7  en 8 van het basisonderwijs.
De Talent Campus is bedoeld als na-schoolse activiteit en wordt als dienst aangeboden voor scholen in ‘t Gooi, Eem, Vechtstreek en omgeving.
Daarnaast wordt de Talent Campus op onze eigen praktijk aan de Utrechtseweg 8 aangeboden op de woensdag middagen.

Waarom de Talent Campus?

Individuele aandacht: Door de kleine groepsgrootte van slechts 3 tot 5 leerlingen, krijgen de deelnemende leerlingen de persoonlijke aandacht die ze nodig hebben.
Dit zorgt voor een effectieve en gerichte leerervaring, waarbij iedere leerling de kans krijgt om optimaal te profiteren van de bijeenkomsten.

Deskundige begeleiding: De sessies worden geleid door ervaren professionals die deskundig zijn in het overdragen van reken- en leesvaardigheden. Onze jarenlange ervaring en expertise zorgt ervoor dat onze bijeenkomsten als waardevol en stimulerend worden ervaren en een positief effect hebben op de leeropbrengsten.

Praktische oefening: Naast de wekelijkse sessies krijgen leerlingen huiswerkopdrachten mee die de tijdens de bijeenkomst behandelde stof verder versterken. Dit bevordert niet alleen het leerproces maar zorgt er ook voor dat leerlingen de geleerde vaardigheden in de praktijk kunnen brengen.

talentcampus logo 1 1024x350 RondomLeren Talent Campus gaat begin september van start

Programma details RondomLeren Talenten Campus

  • pexels gustavo fring 4894724 300x200 RondomLeren Talent Campus gaat begin september van startStartdatum: Begin september 2024
  • Duur: 12 sessies, elke woensdagmiddag
  • Focusthema’s: Rekenen en begrijpend lezen
  • Groepsgrootte: 3 tot 5 leerlingen per groep

Onze Talent Campus-sessies vinden plaats bij ons in de praktijk aan de Utrechtseweg 8 in Hilversum op de woensdagmiddag en zijn ingericht om kinderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Voor wie is de Talent Campus?

De Talent Campus is bedoeld voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben in rekenen en begrijpend lezen, maar ook voor degenen die hun bestaande vaardigheden willen versterken. Of je kind nu moeite heeft met bepaalde onderwerpen of gewoon op zoek is naar een uitdaging, de Talent Campus biedt de perfecte omgeving voor groei en ontwikkeling.

talentcampus foto2 300x200 RondomLeren Talent Campus gaat begin september van startDe start van een nieuw schooljaar brengt nieuwe kansen met zich mee, en de Talent Campus van RondomLeren is er om die kansen te maximaliseren. Met professionele begeleiding, persoonlijke aandacht en praktische oefeningen, biedt deze training een unieke en effectieve leerervaring voor basisschoolleerlingen.

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.