RondomLeren professionals ingezet bij de Talent Academie Soest
(Verlengde Schooldag Soest)

rondomleren talent academie soest remedial teaching hilversum 300x190 RondomLeren professionals ingezet bij de Talent Academie SoestOp donderdag 29 februari start de Talent Academie Soest.
In het streven naar gelijke kansen voor ieder kind heeft POSS (Platform Onderwijs Soest Soesterberg) in samenwerking met de gemeente Soest de Verlengde Schooldag Soest geïntroduceerd waarbij professionals van RondomLeren ingezet zullen worden voor het verbeteren van leesbegrip en het ontwikkelen en versterken van executieve vaardigheden.
Het doel van dit vernieuwde project  is de educatieve horizon verbreden voor leerlingen die, ondanks hun motivatie en redelijke prestaties, belemmerd worden door taal.

rondomleren groep2023 2 remedial teaching hilversum 300x276 RondomLeren professionals ingezet bij de Talent Academie Soest

Motivatie en Doelstellingen:

Dit project streeft ernaar om ieder kind het passende schooladvies te geven en de brugklas tot een succes te maken voor gemotiveerde leerlingen die kampen met taalbelemmeringen. Het focust op gelijke kansen, waarbij achtergrond, opleidingsniveau van ouders en financiële situatie geen invloed mogen hebben op schoolprestaties. Door samenwerking tussen basisscholen en het voortgezet onderwijs wordt een brug geslagen tussen de leefwerelden van school, thuis, en omgeving.

rondomleren school dia 2 remedial teaching hilversum 300x173 RondomLeren professionals ingezet bij de Talent Academie Soest

De rol van RondomLeren bij dit project:

Het RondomLeren team zal in dit project op basis van hun expertise de leerlingen begeleiden in hun leerontwikkeling waarbij de nadruk komt te liggen op het begrijpend lezen en de zelfregulerende vaardigheden (executieve functies).

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.