Remedial Teaching tijdens de schoolvakanties

Gedurende de schoolvakanties bieden we bij RondomLeren de mogelijkheid om de begeleidingen te starten, door te laten lopen en/of te intensiveren.

RondomLeren 8923552 scaled RondomLeren 200x300 Remedial Teaching tijdens de schoolvakantiesDoor de corona crisis is het mogelijk dat uw kind achterstand heeft en moeilijkheden ervaart, waardoor uw kind het onderwijsaanbod niet volledig kan volgen. Tijdens de schoolvakanties bieden we intensieve, gerichte ondersteuning welke aansluit aan de leerbehoefte en hulpvraag.

Het is ook mogelijk om een diagnostisch onderzoek af te laten nemen. Hiermee kan goed bepaald worden welke leerstof uw kind al beheerst en waar hij of zij moeilijkheden bij ondervindt, waardoor onze begeleiding kan aansluiten aan de leerontwikkeling. 

Wij bieden in het PO en VO de volgende begeleiding aan:

Remedial Teaching
Onderzoek
Dyscalculie
Dyslexie
(begrijpend)lees-spelling interventie
Psycho-educatie
Leerstrategieën
Executieve functies
Diverse trainingen zoals faalangst reductietraining, sociale vaardigheidstraining en concentratie werkgeheugen training.

 

Voor het middelbaar onderwijs (VO) bieden wij remedial teaching gericht op het ontwikkelen en versterken van  leerstrategieën zoals leren leren, plannen en hoofd -en bijzaken leren scheiden.

De vakantie remedial teaching bij RondomLeren biedt de mogelijkheid om leerprestaties te verbeteren waardoor het zelfvertrouwen van uw kind groeit.

Bent u op dit moment op zoek naar online remedial teaching of een andere training uit onze dienstenaanbod?

Neem dan voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven gerust contact met ons op.