Jur Vis

Na mijn opleiding Tekstschrijven Hogeschool Diemen, kwam ik in het bedrijfsleven terecht. Hierna heb ik de overstap gemaakt om professioneel teksten te schrijven voor websites en brochures. Ik kwam in het onderwijs terecht en heb de opleiding Tweedegraads Leerkracht op de Hogeschool Utrecht gevolgd. Via mijn netwerk kwam ik bij RondomLeren terecht. Op dit moment ben ik bezig met het afronden van mijn opleiding MEN Gedrag.

Mijn passie is de leerling vooruit helpen. Zoals ik vroeger een enthousiaste leerkracht was op het mbo, zo probeer ik nu eveneens de leerling enthousiast te maken voor de lesstof. Maar dit is niet het enige. De leerling moet vooral ook in zijn kracht worden gezet. Afhankelijk van de leerling kan dit op het gebied van lesstof zijn maar ook bijvoorbeeld gecombineerd met stages of meeloopdagen in het bedrijfsleven. Het gaat erom dat de leerling het schoolwerk als minder belastend ervaart, overzicht krijgt en hierdoor een duidelijke weg ziet naar het einddoel.

RondomLeren jur scaled RondomLeren Jur Vis