Jet Streutker

Directeur RondomLeren B.V.

Sinds 2011 begeleiden wij leerlingen met diverse leer- en gedragsproblematieken vanuit onze praktijk RondomLeren B.V. Ik werk al vele jaren met een groot doorzettingsvermogen en met passie voor het onderwijs. In 2021 heb ik mijn registratie Generalist behaald. Ik houd ervan om te blijven leren en mijzelf en onze praktijk te blijven ontwikkelen.

De kracht van RondomLeren ligt in onze diagnostiek en begeleidingen. We zijn een innovatief hecht team en we ontwikkelen eigen trainingen en methodieken voor onze interventies. Ook bieden wij trainingen en supervisie aan leerkrachten en docenten in het PO en VO. Onze  remedial teachers en orthopedagogen hebben een brede ervaring in het onderwijs, zijn master en/of universitair geschoold en worden intern middels trainingen en opleidingen bijgeschoold.

RondomLeren jet scaled RondomLeren Jet Streutker

Naast resultaat gerichte doelen richten wij ons op het ontwikkelen van proces- en zelfregulering van de leerlingen. Hierbij is het van belang om een goede samenwerking met alle betrokkenen rond het kind aan te gaan. Met elkaar gaan we op zoek naar wat uw kind echt nodig heeft om te groeien.