Elske Krijnen

Al meer dan twintig jaar werk ik met kinderen en jongeren. Vanuit mijn liefde voor muziek startte ik als vakleerkracht muziek en viooldocent. Gaandeweg deze loopbaan raakte ik meer en meer geboeid door de mens áchter de muziek. De groeiende wens iets voor een ander te betekenen op momenten dat er een steuntje in de rug gebruikt kan worden, heeft me ertoe aangezet me te ontwikkelen op het gebied van pedagogische en psychosociale begeleiding aan kinderen en jongeren. De afgelopen jaren heb ik opleidingen gevolgd tot mindfulness trainer (aandacht trainer / stressreductie trainer), Strong Kids trainer (de Strong Kids training richt zich op thema’s als faalangstreductie, sociale vaardigheden, weerbaarheid) en tot kind- en jeugdcoach.

In mijn werk als docent, trainer en coach wil ik iedereen graag een veilige plek bieden, waar je jezelf kan en mag zijn. Waar ruimte is om te ontdekken, te experimenteren en te leren vanuit een open, nieuwsgierige houding.

Elske scaled Elske Krijnen

Hierdoor kan verandering, ontwikkeling en groei van binnenuit ontstaan. Graag begeleid ik kinderen, jongeren en hun omgeving in het proces van het onderzoeken van de veranderwens, het (her)ontdekken van de eigen krachtbronnen en het zetten van stappen in de richting van het gewenste doel. Tijdens de lessen of sessies maak ik dankbaar gebruik van mijn achtergrond in muziek, mindfulness en onderwijs.