Een eigen praktijk en toch samenwerken met RondomLeren

Een eigen remedial teaching praktijk runnen is over het algemeen een intensieve klus met allerlei uitdagingen op het gebied van ondernemerschap. Daarnaast worstel je wellicht ook met de vraag hoe toekomstige cliënten te bereiken.

RondomLeren BV kan je binnen een francise constructie helpen met het opstarten of het laten groeien van jouw eigen praktijk voor remedial teaching.

Als francisenemer werk je volledig zelfstandig als remedial teacher binnen jouw regio en maak je gebruik van de digitale faciliteiten en ervaring van RondomLeren BV.

RondomLeren Z8A1099 scaled Remedial Teaching Hilversum 200x300 Een eigen praktijk en toch samenwerken met RondomLerenVoordelen voor francisenemers

  • Je maakt gebruik van de methodes, methodieken en materialen van RondomLeren BV.
  • Je maakt gebruik van de planning en administratie beheer van RondomLeren incl. facturatie en financieel advies.
  • Je wordt ondersteund in het benaderen van scholen en samenwerkingsverbanden op basis van onze opgebouwde ervaring.
  • Cliënten uit jouw regio worden door ons doorverwezen naar jouw praktijk.
  • Jouw praktijklocatie wordt vermeld op de website van RondomLeren BV en andere uitingen op social media.
  • Je krijgt de mogelijkheid om deel te nemen aan onze gezamenlijke scholing, intervisies en workshops.

Wie kan francisenemer bij RondomLeren BV worden?

De hoge kwaliteit van de begeleidingen van kinderen en jongeren met leerproblemen en of gedragsproblemen is voor RondomLeren zeer belangrijk. Dankzij onze remedial teaching methodes en organisatie hebben wij sinds 2010 veel kinderen aantoonbaar in hun leerontwikkeling vooruitgeholpen.
Om deze kwaliteit te borgen is een samenwerking middels licentiehouderschap enkel mogelijk voor collega’s met minimaal een afgeronde Master SEN opleiding.

Ben jij geïnteresseerd in een samenwerking met RondomLeren BV?

Overweeg jij om een eigen remedial teaching praktijk te starten? Heb je een goedlopende praktijk maar wil je je meer focussen op de uitvoerende taken en minder op sales en de administratie? Neem voor meer informatie contact met ons op. Tijdens een kennismaking bespreken we graag met jou de opties van het licentiehouderschap.

Mail je brief en CV middels deze link.

15 + 4 =