RondomLeren Talent Campus:
Ondersteuning bij rekenen en begrijpend lezen voor leerlingen in groep 6,7 en 8 van het basisonderwijs.

rondomleren 5088188 remedial teaching hilversum 200x300 RondomLeren Talent Campus
De Talent Campus is een speciale groepstraining van 12 bijeenkomsten die gericht is op het verbeteren van de reken- en begrijpend leesvaardigheden voor kinderen uit groep 6,7 en 8 van het basisonderwijs.
Onze Talent Campus-sessies vinden plaats op woensdagmiddag en zijn ingericht om kinderen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Wat biedt de Talent Campus?

1. Extra oefening met de kernvakken:
Rekenen en begrijpend lezen zijn van vitaal belang voor de ontwikkeling van goede wiskundige vaardigheden en leesbegrip bij kinderen. Het helpt hen om sterke rekenvaardigheden te ontwikkelen, probleemoplossende vaardigheden te verfijnen, leesbegrip te verdiepen, flexibiliteit te bevorderen en zelfvertrouwen op te bouwen.

talentcampus logo 1024x350 RondomLeren Talent Campus

2. Kleine groepen:RondomLeren human 725651 1920 Remedial Teaching Hilversum 300x200 RondomLeren Talent Campus
Onze Talent Campus-sessies worden gehouden in kleine groepen van 3 tot 5 leerlingen. Dit stelt ons in staat om gerichte aandacht te besteden aan elk kind en om een meer gepersonaliseerde leerervaring te bieden die aansluit bij hun niveau.

3. Professionele begeleiding:
Onze sessies worden geleid door ervaren professionals die deskundig zijn in het overdragen van reken- en leesvaardigheden.
Voor en na iedere bijeenkomst bieden wij ouders de gelegenheid om een korte terugkoppeling te krijgen. Deze betrokkenheid heeft een positieve impact tijdens het leerproces van uw kind.

RL 9844edit 1 288x300 RondomLeren Talent Campus4. Oefenmateriaal:
Na iedere bijeenkomst krijgt uw kind oefenwerk mee naar huis dat aansluit op hetgeen die middag geoefend is. Het thuis oefenen met de basisvaardigheden biedt uw kind de mogelijkheid om te consolideren wat het heeft geleerd, waardoor deze vaardigheden versterkt worden.
Ook wordt de betrokkenheid van ouders en leerkrachten door het meegeven van oefenwerk bevorderd. Dit heeft een positieve impact op het zelfvertrouwen van uw kind.

De Talent Campus start in september 2024
De volgende Talent Campus start in januari 2025
De volgende Talent Campus start in april 2025

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.