Remedial Teaching

“Remedial Teaching is het toepassen van gespecialiseerde technieken en benaderingen, die uitgaan en gericht zijn op de ontwikkeling van uw kind.”

RondomLeren 7692460 scaled Remedial Teaching Hilversum 300x200 Remedial TeachingRemedial Teaching van RondomLeren wordt aangeboden aan leerlingen die dreigen vast te lopen op school. Als een probleem geconstateerd wordt tussen het kennisniveau van het kind en de leerstof op school kan Remedial Teaching dit verkleinen of overbruggen door uw kind gerichte begeleiding te bieden.

RondomLeren biedt Remedial Teaching in tijdsblokken van 60 minuten waarvan  50 minuten directe tijd en 10 minuten indirecte tijd.
Indirecte tijd wordt gebruikt voor de voor- nabereiding van de interventie, logboek en overleg voor of na de remedial teaching sessie.

Lees hier meer over onze werkwijze.

Meer informatie over Remedial Teaching voor middelbare scholieren.

“Leren in de breedste zin wordt weer leuk!”

Arrangement

RondomLeren 4019754 scaled Remedial Teaching Hilversum 300x200 Remedial TeachingOok voor de leerling die extra voorzieningen nodig heeft om regulier basis en voortgezet onderwijs te kunnen volgen, kan RondomLeren onder schooltijd de invulling van een arrangement verzorgen.
Essentieel hierbij is de afstemming met school, ouders en alle professionals. Klik hier voor meer informatie

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.

 

RondomLeren child kid play tranquil study color write learn Remedial Teaching Hilversum Remedial Teaching

Vaak gestelde vragen

%name Remedial Teaching

%name Remedial Teaching

%name Remedial Teaching