RondomLeren Poster Fixie  Remedial Teaching Hilversum 179x300 Mindset training voor leerlingen in het basisonderwijsMindset training voor leerlingen in het basisonderwijs

Mindset staat voor groei en ontwikkeling.
De juiste mindset zorgt ervoor dat je het lef hebt om:

… uitdagingen aan te gaan
… fouten te maken
… hard te werken voor je doelen
… open te staan voor kritiek
… te leren van anderen

In de mindset training van RondomLeren wordt er op basis van de mindsettheorie van Carol Dweck gewerkt aan het ontwikkelen van een groei mindset bij de leerling.

De leerling maakt middels de verhalen van Fixie en Growie stap voor stap kennis met deze theorie RondomLeren Poster Growie Remedial Teaching Hilversum 206x300 Mindset training voor leerlingen in het basisonderwijs en leert wat het verschil is tussen de vaste mindset en de groei mindset.

Hierbij komen alle relevante thema’s aan bod, zoals de wijze waarop je denkt over je intelligentie en kwaliteiten, je comfortzone, het aangaan van uitdagingen, het leren van fouten, doorzettingsvermogen en meer.

Door middel van afwisselende en creatieve opdrachten leert de leerling hoe hij of zij kan leren denken zoals Growie en hoe hij of zij dit kan inzetten bij het werken aan eigen doelen.

In deze training van 7 lessen van 45 minuten bieden wij inspiratie, kennis en vooral praktische handvatten om met je eigen mindset aan de slag te gaan.

Deze training is geschikt voor basisschool leerlingen vanaf 7 jaar.

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.

Vaak gestelde vragen

%name Mindset training voor leerlingen in het basisonderwijs

%name Mindset training voor leerlingen in het basisonderwijs

%name Mindset training voor leerlingen in het basisonderwijs