Huiswerkklas RondomLeren

“Vind je het lastig om je huiswerk goed te plannen? Wil je zeker weten of je de leerstof goed kent en na elk leerblok overhoord worden? Of ben je op zoek naar een rustige plek om geconcentreerd te kunnen werken? De huiswerkklas van RondomLeren is dan geschikt voor jou! Tijdens de huiswerkbegeleiding leer je een goede planning te maken, kun je vragen stellen over de leerstof en controleren wij of je het leerwerk goed kent. Hierdoor heb je minder stress en meer vrije tijd en haal je hopelijk snel betere cijfers.”

De huiswerkklas is voor leerlingen van de middelbare school die redelijk zelfstandig kunnen werken maar het prettig vinden om:

*samen een planning te maken

*op een rustige plek, geconcentreerd te kunnen werken

*meteen feedback te krijgen tijdens het maken van huiswerk
*na het leren overhoord te worden

Iedere leerling is anders en leert anders. Bij RondomLeren krijgt iedere scholier in een kleine setting, persoonlijke begeleiding bij het maken en leren van het huiswerk. Aan de hand van de vooraf gestelde doelen wordt samen met de betrokken en deskundige begeleider tijdens de huiswerkklas aandacht besteed aan deze doelen. De leerling leert en/of verbetert zijn studievaardigheden. In een rustige omgeving werken we samen aan het vergroten van de motivatie en zelfvertrouwen. Middels het logboek worden ouders en eventueel de mentor van school, nauw betrokken bij de voortgang.

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.

Photo on Foter.com

Adres praktijk:

+31 6 15577159
openingstijden: 9:00 - 20:00

Click to open a larger map