Remedial Teaching en coaching voor middelbare scholieren is maatwerk, gericht op de individuele leerling.

 

“Heb je moeite met een bepaald vak of heb je achterstand opgelopen en wil je deze wegwerken? Met onze Remedial Teaching en coaching heb je het vak weer snel onder controle. Wij verzorgen voor ieder middelbare schoolvak en op elk niveau passende vakinhoudelijke ondersteuning, ook als je gewoon wat extra zekerheid nodig hebt.”

Bij de individuele begeleiding van RondomLeren sta je als leerling centraal en krijgt je alle aandacht die je verdient. Gedurende de Remedial Teaching leren wij je te kijken naar structuur, planning en aanpak zodat je inzicht krijgt in de leerstof en overzicht voor jezelf leert creëren. 

 

Plannen van het huiswerk

Plannen is kunst op zich, dat gaan we samen doen en door modelling van deze techniek ontstaat er inzicht waardoor je op den duur steeds beter en zelfstandiger zult plannen. Aandacht wordt er besteed aan het plannen van lopend huiswerk, plannen voor een schriftelijke overhoring, een proefwerk of een tentamen/examen.

Persoonlijk leerstijl

Wat is de persoonlijke, optimale leermethodiek. Je wordt als leerling hierin gecoacht.

Geheugentechnieken

Als leerling krijg je inzicht in hoe vaak je de leerstof dient te herhalen voordat het in je lange termijn geheugen wordt opgeslagen. Er wordt aandacht besteed aan mindmappen zodat je optimaal gebruikt leert maken van je linker- en rechterhersenhelft.
Bij het leren van woorden worden flashcards en/of een computerprogramma ingezet.

Remedial Teaching kan gevolgd worden om verschillende redenen.  Is het puur een gebrek aan inhoudelijke kennis, heb je moeite met het juist formuleren van de antwoorden of is stapsgewijs gestructureerd werken lastig? We zorgen er samen met jou voor dat je controle over het vak krijgt.

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.

 

0

Adres praktijk:

+31 6 15577159
openingstijden: 9:00 - 20:00

Click to open a larger map