RondomLeren Talent Campus op School:
Ondersteuning bij rekenen en begrijpend lezen voor leerlingen in groep 6,7 en 8 van het basisonderwijs.

rondomleren 5088188 remedial teaching hilversum 200x300 RondomLeren Talent Campus op School
De Talent Campus op School is een speciale groepstraining van 12 bijeenkomsten die gericht is op het verbeteren van de reken- en begrijpend leesvaardigheden voor leerlingen uit groep 6,7 en 8 van het basisonderwijs.
Onze Talent Campus-sessies vinden na schooltijd op aanvraag van scholen op de schoollocatie plaats en zijn ingericht om leerlingen te helpen hun volledige potentieel te bereiken.

Wat biedt de Talent Campus op School?

1. Extra oefening met de kernvakken:
Rekenen en begrijpend lezen zijn van vitaal belang voor de ontwikkeling van goede wiskundige vaardigheden en leesbegrip bij leerlingen. Het helpt hen om sterke rekenvaardigheden te ontwikkelen, probleemoplossende vaardigheden te verfijnen, leesbegrip te verdiepen, flexibiliteit te bevorderen en zelfvertrouwen op te bouwen.

talentcampus logo 1024x350 RondomLeren Talent Campus op School

2. Kleine groepen:RondomLeren human 725651 1920 Remedial Teaching Hilversum 300x200 RondomLeren Talent Campus op School
Onze Talent Campus-sessies worden gehouden in kleine groepen van 3 tot 5 leerlingen. Dit stelt ons in staat om gerichte aandacht te besteden aan elke leerling en om een meer gepersonaliseerde leerervaring te bieden welke aansluit bij het niveau van de leerling.

3. Professionele begeleiding:
Onze sessies worden geleid door ervaren professionals die deskundig zijn in het overdragen van reken- en leesvaardigheden.
Voor en na iedere bijeenkomst bieden wij ouders en leerkrachten de gelegenheid om een korte terugkoppeling te krijgen. Deze betrokkenheid heeft een positieve impact tijdens het leerproces van de leerling.

RL 9844edit 1 288x300 RondomLeren Talent Campus op School4. Oefenmateriaal:
Na iedere bijeenkomst krijgt de leerling oefenwerk mee naar huis dat aansluit op hetgeen die middag geoefend is. Het thuis oefenen met de basisvaardigheden biedt de leerling de mogelijkheid om te consolideren wat het heeft geleerd, waardoor deze vaardigheden versterkt worden.
Ook wordt de betrokkenheid van ouders en leerkrachten door het meegeven van oefenwerk bevorderd. Dit heeft een positieve impact op het zelfvertrouwen van de leerling.

De Talent Campus op School start in september 2024
De volgende Talent Campus op School start in januari 2025
De volgende Talent Campus op School start in april 2025

Voor informatie omtrent mogelijkheden en tarieven neem gerust contact op.