Celine  van Batenburg

Na het behalen van mijn master Clinical Child, Family and Education Studies in 2019, ben ik begin 2020 gaan werken bij RondomLeren. Hier begeleid ik leerlingen in het basis- en middelbaar onderwijs bij o.a. rekenen, begrijpend lezen, spelling, leerstrategieën en executieve functies. Naast deze werkzaamheden probeer ik mijn kennis te verbreden op het gebied van taalontwikkelingsstoornissen (TOS) en heb ik in augustus 2021 de opleiding tot coach Beter Bij de Les afgerond.

De afgelopen jaren heb ik diverse leerlingen mogen begeleiden en veel geleerd over welke factoren belangrijk zijn om het leren tot een succes te brengen. Samenwerking, betrokkenheid, motivatie, plezier en beweging zijn de bouwstenen die nodig zijn om samen met de leerling aan doelen te kunnen werken en kwaliteiten te ontwikkelen.

In mijn begeleidingen vind ik het belangrijk om samen met de leerling doelen op te stellen waar zij graag aan willen werken.

RondomLeren celine scaled RondomLeren Celine van Batenburg

Hierdoor verbetert de motivatie en betrokkenheid en het zorgt ervoor dat de leerling zich gehoord voelt. Dat is voor mij de start van een mooie samenwerking. Daarnaast vind ik het belangrijk dat kinderen op hun gemak zijn, plezier ervaren tijdens het leren en zelfvertrouwen opbouwen om nieuwe uitdagingen aan te kunnen gaan. Een goede band met de leerling en de betrokken partijen hecht ik veel waarde aan. Samen zetten we de leerling in zijn of haar kracht en bevorderen we de groei!