Celine  van Batenburg

Na de bachelor pedagogische wetenschappen heb ik de master Clinical Child, Family and Education Studies (Orthopedagogiek) afgerond aan de Universiteit Utrecht. Mijn afstudeerstage heb ik gelopen bij een psychologiepraktijk (basis-ggz) waar ik veel ervaring heb opgedaan met zowel het uitvoeren van verschillende typen onderzoeken, alsook behandeling bij kinderen van verschillende leeftijden.

Tijdens mijn studie ben ik erachter gekomen dat het mij energie geeft om kinderen te helpen het beste uit zichzelf te halen, te zien groeien en gelukkig te zien. Mijn drijfveer in het werk is dat elke leerling gezien wordt en ontdekt waar zijn/haar kracht zit, dat elk kind voelt: ik ben uniek, ik doe er toe!

In mijn begeleidingen vind ik het belangrijk dat kinderen weer plezier gaan ervaren in het leren en zelfvertrouwen opbouwen om uitdagingen aan te kunnen gaan. Daarnaast hecht ik veel waarde aan het creëren van een positieve en veilige sfeer tijdens de begeleidingen, zodat elk kind met plezier naar de begeleidingen toekomt. Hierbij acht ik een goede relatie met het kind van groot belang.